+48 692 242 621
polski
polski
English
Produkty
Lauretta - nadzienia termostabilne
Nadzienia kremowe
Nadzienia owocowe gładkie
Nadzienia z kawałkami owoców
Paryskie - nadzienia z niższą zawartością cukru
Cristalli - żele dekoracyjne
Ascanio - glazury mirror
Galaretki pektynowe
Owoce kandyzowane
Komponenty dla przemysłu spożywczego
Przemysł mleczarski
Przemysł cukierniczy
Przemysł lodziarski
Receptury
Artykuły
Możliwości wykorzystania nadzień cukierniczych
Charakterystyka ciast, w których wykorzystuje się nadzienia
Historia kandyzacji
Aktywność wodna wyrobów cukierniczych
Owocowe imperium
Pączki
Ciasto francuskie
Jak użyć żelu dekoracyjnego Cristalli
Jak użyć koncentratu żelu dekoracyjnego Cristalli
Jak użyć żelownicy
O nas
Nagrody
Historia firmy
Galeria zdjęć
40 lat firmy Kandy
Projekty UE
Gdzie kupić
Kontakt
Produkty
Lauretta - nadzienia termostabilne
Nadzienia kremowe
Nadzienia owocowe gładkie
Nadzienia z kawałkami owoców
Paryskie - nadzienia z niższą zawartością cukru
Cristalli - żele dekoracyjne
Ascanio - glazury mirror
Galaretki pektynowe
Owoce kandyzowane
Komponenty dla przemysłu spożywczego
Przemysł mleczarski
Przemysł cukierniczy
Przemysł lodziarski
Receptury
Artykuły
Możliwości wykorzystania nadzień cukierniczych
Charakterystyka ciast, w których wykorzystuje się nadzienia
Historia kandyzacji
Aktywność wodna wyrobów cukierniczych
Owocowe imperium
Pączki
Ciasto francuskie
Jak użyć żelu dekoracyjnego Cristalli
Jak użyć koncentratu żelu dekoracyjnego Cristalli
Jak użyć żelownicy
O nas
Nagrody
Historia firmy
Galeria zdjęć
40 lat firmy Kandy
Projekty UE
Gdzie kupić
Kontakt
Receptury
Strona główna
/
Receptury
Strona główna
Receptury
Filtr:
lub
Wybierz produkty
keyboard_arrow_down
Nadzienia kremowe Lauretta
O smaku waniliowym
O smaku toffi
O smaku adwokata (likieru jajecznego)
O smaku kukułki
O smaku czekoladowym
O smaku kokosowym
O smaku śmietankowym
O smaku Lemon Twist
O smaku cappuccino
O smaku jogurtu truskawkowego
Nadzienia owocowe gładkie Lauretta
O smaku truskawkowym
O smaku pomarańczowym
O smaku cytrynowym
O smaku wiśniowym
O smaku malinowym
O smaku morelowym
O smaku kiwi
Jabłkowe z cynamonem
O smaku czarnej porzeczki
Powidła śliwkowe
Nadzienia owocowe z kawałkami Lauretta
Czarna porzeczka 50%
Jagodowe 25%
Brzoskwiniowe 35%
Ananasowe 35%
Wiśniowe 50%
Wiśnie w żelu 60%
Malinowe 60%
Owoce jagodowe 35%
Truskawkowe 50%
Morelowe 40%
Dyniowe 50%
pomarańczowe 50%
Paryskie
Nadzienie o smaku waniliowym
Nadzienie o smaku toffi
Nadzienie o smaku karmelowym
Żele dekoracyjne Cristalli
Koncentrat neutralny
Neutralny
Glazury mirror Ascanio
Neutralna
O smaku czekoladowym
O smaku karmelowym
O smaku truskawkowym
O smaku pomarańczowym
Galaretki pektynowe Lauretta
O smaku pomarańczowym
Owoce kandyzowane Kandy
Czarna porzeczka
Wiśnia
Aronia
Śliwka
Agrest
Mazurki wielkanocne
Pasztet z kaczki z agrestem kandyzowanym
Śledzie po kaszubsku
Sernik piernikowy z pomarańczą
Monoporcja czekolada/lemon twist/malina
Pierniczki pomarańczowe
Ciasto marchewkowe z żelką pomarańczową
Delicja czekoladowa z czarną porzeczką
Kruche ciastka karmelowe
Ciastka francuskie z pomarańczą
Monoporcja z białą czekoladą i maliną
Kostka lemon/toffi
Monoporcja czekolada z wiśnią
Monoporcja czekoladowa z kukułką i adwokatem
Waniliowe ciastko blondie z owocami egzotycznymi
Brownie cappuccino-kokos
Ciasto czekoladowo-pomarańczowe
Kwadraty cytrynowe z jagodami
Sernik jogurtowy z owocami jagodowymi
Babeczki waniliowe z toffi
Rurki waniliowe
Shake truskawkowy
Ciasto wino-malina
Ciasto zucca carota
Roladki z jogurtem truskawkowym
Karpatka cappuccino
Kostka a’la red velvet z jogurtem truskawkowym
Kostka cappuccino z kukułką
Ciastka walentynkowe
Mini tarty cappuccino
Migdałowa tartaletka z ananasem
Monoporcja chmurka
Kula orzechowa
Beza egzotyczna
Monoporcja róża
Czekoladowe kopułki
Tartaletka dyniowe serce
Biszkopt z kremem jogurtowym
Sernik egzotyczny
Ciasto cappuccino
Eklerki z nadzieniem o smaku jogurtu truskawkowego
Piernik ze śliwkami kandyzowanymi
Grosella negra
Bułeczki dyniowe
Delicja wiśniowa
Czekoladowe ciastka z dynią i mascarpone
Makowczyk świąteczny
Tartaletka wiśniowy adwokat
Cytrynowe muffinki z egzotycznym kremem
Sernik dyniowy
Torcik egzotyczny
Ciastka bezowe "Pawie oczka"
Mazurek
Świąteczna delicja śliwkowo-czekoladowa
Kostka pomarańczowa z musem piernikowym
Delicja egzotyczna
Ciasto à la Snickers
Drożdżówki morelowe z kruszonką
Drożdżówki toffi z czekoladą i orzechami
Kostka malinowa
Kostka truskawka z adwokatem
Tartaletki adwokatowo-porzeczkowe
Tort à la Red Velvet
Babka adwokatka
Ciastka wulkany
Mini eklerki z adwokatem
Oponki karnawałowe
Oponka z truskawkową bitą śmietaną
Pierniczki malinowe
Zawijane ciasto drożdżowe z truskawkami
Ciasto kokosowo-porzeczkowe
Kruche ciastka z nadzieniem morelowym
Lody truskawkowo-brzoskwiniowe
Ciasteczka ślimaczki z kiwi
Lody z ciasteczkową posypką
Tarta czekoladowo-pomarańczowa
Panna cotta bananowa z kokosową chmurką
Ciasto czekoladowe
Tort jagodowy
Ptysie truskawkowe
Lizaki cake pops
Baton brownie z wiśniami
Makaroniki
Rolada piernikowa
Świąteczny seromakowiec
Rogaliki z jabłkami i cynamonem
Muffinki dyniowe ze śliwkowym środkiem
Drożdżówki z truskawkami
Tartaletki z kremem o smaku waniliowym
Cytrynowe muffinki z owocami kandyzowanymi i lukrem
Kokosowy sernik z jagodami
Mini serniczki czekoladowe z wiśnią
Pomarańczowy sernik z mleczkiem skondensowanym
Sernik cytrynowy z malinową chmurką
Mocno czekoladowe babeczki z wiśnią
Wielkanocne babeczki Lemon Twist
Sernik waniliowy z glazurą mirror o smaku truskawkowym
Kostka makowa z masą kawową i czarną porzeczką
Pączek klasyczny
Torcik Włoski Corleone
Keks szlachecki
Tarta z kremem mascarpone i truskawkami
Semifreddo malinowe
Lody orzechowe z kremem o smaku waniliowym i bananami
Lody czekoladowo-waniliowe z wiśniami
Omlet malinowy z piekarnika
Kostka korzenna z nadzieniem o smaku pomarańczowym
Piernik tradycyjny z galaretką pomarańczową
Ciasto czarna porzeczka z zabajone
Ciasto chałwowe z chrupiącymi ciasteczkami
Ciasto śmietankowo-orzechowe
Sernik z adwokatem
Torcik wiśniowo-limonkowy
Kostka porzeczkowo-kawowa z blatem kokosowym
Rolada śmietankowo-jagodowa
Ciasto śmietankowe z truskawką
Ciasto porzeczkowe
Ciasto ananasowe Rajska plaża
Beza z nadzieniem cytrynowym, mascarpone i truskawkami
Kokosowa panna cotta z ananasem
Czekoladowe ciasto bez mąki z kremem kokosowym
Muffinki migdałowe z morelowym środkiem
Kremówka nałęczowska
Drożdżowe bułeczki z nadzieniem brzoskwiniowym
Czarne Amaretto
Wiśniowy Raj
Tartaletki bananoffee
Tarta z panna cottą i nadzieniem jagodowym
Bezy czekoladowe z bitą śmietaną i wiśniowym nadzieniem
Tartaletki z truskawkami i kremem kukułkowym
Francuska tarta z kremem waniliowym
Czekoladowe muffiny z adwokatowym kremem
Produkty
Lauretta - nadzienia termostabilne
Nadzienia kremowe
Nadzienia owocowe gładkie
Nadzienia z kawałkami owoców
Paryskie - nadzienia z niższą zawartością cukru
Cristalli - żele dekoracyjne
Ascanio - glazury mirror
Galaretki pektynowe
Owoce kandyzowane
Komponenty dla przemysłu spożywczego
Przemysł mleczarski
Przemysł cukierniczy
Przemysł lodziarski
Receptury
Artykuły
Możliwości wykorzystania nadzień cukierniczych
Charakterystyka ciast, w których wykorzystuje się nadzienia
Historia kandyzacji
Aktywność wodna wyrobów cukierniczych
Owocowe imperium
Pączki
Ciasto francuskie
Jak użyć żelu dekoracyjnego Cristalli
Jak użyć koncentratu żelu dekoracyjnego Cristalli
Jak użyć żelownicy
O nas
Nagrody
Historia firmy
Galeria zdjęć
40 lat firmy Kandy
Projekty UE
Gdzie kupić
Kontakt
Copyright © Kandy 2025. Wszystkie prawa zastrzeżone / All rights reserved.
Polityka prywatności