polski
polski

Żel dekoracyjny Cristalli, nazywany również glazurą na gorąco, po podgrzaniu i nałożeniu na produkt tworzy na wierzchu ładną, mocną galaretkę. Dzięki temu ciastko lub ciasto apetycznie się błyszczą.

Cristalli sprawi, że twoje produkty będą nie tylko smaczne, ale i atrakcyjne wizualnie. W końcu nie od dziś wiadomo, że klient kupuje oczami.

Oprócz funkcji dekoracyjnej, żel chroni też wypieki. Zabezpiecza ciasto oraz świeże owoce przed wysychaniem oraz zagrożeniami mikrobiologicznymi.

Sposób użycia

  • Włącz żelownicę, żeby się nagrzała
  • Jeśli żelownica ma swój zbiornik na żel, należy przelać żel z kartonu do tego zbiornika
  • Włóż lub podłącz wąż od żelownicy do opakowania, w którym jest żel
  • Nałóż żel na produkty naciskając spust żelownicy

 

 

Oferta

 

ISO PL-EN 22000:2006
Copyright © Kandy 2025. Wszystkie prawa zastrzeżone / All rights reserved.
Polityka prywatności DashStudio Progressiva