polski
polski

Nadzienia z niższą zawartością cukru

Opakowanie: wiadro 12 kg
Termin przydatności: 6 miesięcy
Ekstrakt: 41–44°Bx ±2°Bx
Aktywność wodna: 0,96

 

Linia korzystnych cenowo nadzień cukierniczych, doskonałych do pączków, drożdżówek i innych wypieków.

Nadzienia Paryskie to produkty o obniżonej zawartości cukru, dzięki czemu są mniej słodkie. To doskonała alternatywa dla klientów, którym zależy na dobrej jakości oraz konkurencyjnej cenie. Nadzienia pozostają stabilne podczas pieczenia, smażenia, mogą być też zamrażane i poddane ponownej obróbce termicznej.

Stosować je można do: przekładania i nadziewania ciast, przygotowywania kremów na bazie śmietany i tłuszczów, zapiekania wewnątrz i na zewnątrz większości wyrobów.

Oferta

 

Obniżona zawartość cukruNiższa zawartość cukru sprawia, że nadzienia są stosunkowo mało słodkie.
UniwersalnośćNadzień można używać do różnych rodzajów ciast i ciastek, do środka, do przekładania i na wierzch.
PowtarzalnośćNasze produkty zawsze smakują, wyglądają i wypiekają się tak samo.
Dobra termostabilnośćWypiekają się prawidłowo w średnio zaawansowanych warunkach. Dobrze znoszą mrożenie. Mogą być używane na zimno.
Doskonała konsystencjaUtrzymują nadany kształt, również podczas pieczenia i zamrażania.
WygodaNadzienia są gotowe do użycia, wystarczy je nałożyć.
Niska cenaAlternatywa dla klientów, którym zależy na dobrej jakości oraz konkurencyjnej cenie.
Dbamy o bezpieczeństwo żywnościNadzienia są wolne od sztucznych barwników, alergenów i GMO.
}
ISO PL-EN 22000:2006
Copyright © Kandy 2025. Wszystkie prawa zastrzeżone / All rights reserved.
Polityka prywatności DashStudio Progressiva