Są smaczne, wygodne w użyciu, w pełni termostabilne i mają wiele smaków.
Jednym z najpopularniejszych zastosowań naszych nadzień są pączki. Wszystkie rodzaje nadzień: kremowe,owocowe gładkie i te z kawałkami owoców, doskonale sprawdzą się przy produkcji tego smakołyku. Laurettę można stosować w pączkach zaklejanych przed i po smażeniu, donoutach czy mini pączkach.
Nadzienia są odpowiednie także do nadziewarek.
Temperatura nie zmienia ich jakości ani konsystencji.


Nadzienia kremowe
Gotowe do użycia kremowe nadzienia o gładkiej konsystencji i strukturze. Podstawą oferty są takie smaki jak:
Równie smaczne i ciekawe są alternatywne wersje, nadzienia o smaku:


Nadzienia owocowe gładkie
Klienci zwykle preferują pączki z nadzieniami o smakach owoców, które w Polsce są bardzo popularne i dostępne. Są to przede wszystkim nadzienia:
Warto jednak czasem poeksperymentować i użyć innych, bardziej wyrazistych nadzień takich chociażby Lauretta o smaku:
Proponujemy także pączka z powidłami śliwkowymi. To klasyka w najlepszym wydaniu. Powidła są gęste, aromatyczne i... bardzo śliwkowe! Produkujemy je ze śliwek najwyższej jakości.


Nadzienia owocowe z kawałkami owoców
Produkty z wysoką zawartością owoców i wyraźnie wyczuwalnymi kawałkami to podstawa pączków premium. Tego typu nadzienia nadają się do nadziewarek o odpowiednio dużym przekroju. Intensywny smak oraz bogata konsystencja charakteryzują m.in. nadzienia:
Nasze specjalności to także: