Szeroka gama w pełni aseptycznych komponentów owocowych dla przemysłu mleczarskiego, dostosowanych do wymagań klienta i przeznaczenia produktu.
Produkujemy wysokocukrowe wsady owocowe do serków, wsady z dużą ilością owoców do jogurtów oraz wsady na bazie koncentratów i przecierów owocowych do jogurtów pitnych, maślanek i kefirów smakowych. W ofercie posiadamy również smaki nieowocowe.
Wsady mogą być łączone z białą bazą lub dozowane na dnie kubka do samodzielnego mieszania.
Na życzenie klienta możemy przygotować produkty o zróżnicowanych parametrach, takich jak zawartość owoców, zawartość cukru, barwa, smak, gęstość czy dozowanie.
Smaki produktów: truskawkowy, malinowy, wiśniowy, jagodowy, brzoskwiniowy, o smaku waniliowym.
Rodzaje produktów
- wsady do jogurtów z kawałkami owoców
- wsady do serków z kawałkami owoców
- wsady do maślanki na przecierach i koncentratach owocowych
- wsady do serków o smaku waniliowym
Opakowania
- kontenery zwrotne ze stali kwasoodpornej od 300 do 1000 kg
- worki aseptyczne 25 kg
Prosimy o kontakt w sprawie szczegółów technicznych i aktualnych cen. Minimalna ilość zamówienia to 1000 kg.