polski
polski

Komponenty dla przemysłu mleczarskiego

 

Szeroka gama w pełni aseptycznych komponentów owocowych dla przemysłu mleczarskiego, dostosowanych do wymagań klienta i przeznaczenia produktu.

Produkujemy wysokocukrowe wsady owocowe do serków, wsady z dużą ilością owoców do jogurtów oraz wsady na bazie koncentratów i przecierów owocowych do jogurtów pitnych, maślanek i kefirów smakowych. W ofercie posiadamy również smaki nieowocowe.

Wsady mogą być łączone z białą bazą lub dozowane na dnie kubka do samodzielnego mieszania.

Na życzenie klienta możemy przygotować produkty o zróżnicowanych parametrach, takich jak zawartość owoców, zawartość cukru, barwa, smak, gęstość czy dozowanie.

Smaki produktów: truskawkowy, malinowy, wiśniowy, jagodowy, brzoskwiniowy, o smaku waniliowym.

Rodzaje produktów

  • wsady do jogurtów z kawałkami owoców
  • wsady do serków z kawałkami owoców
  • wsady do maślanki na przecierach i koncentratach owocowych
  • wsady do serków o smaku waniliowym

Opakowania

  • kontenery zwrotne ze stali kwasoodpornej od 300 do 1000 kg
  • worki aseptyczne 25 kg

 

Prosimy o kontakt w sprawie szczegółów technicznych i aktualnych cen. Minimalna ilość zamówienia to 1000 kg.

 

Opracujemy
produkt dla Ciebie
Skontaktuj się z nami
ISO PL-EN 22000:2006
Copyright © Kandy 2025. Wszystkie prawa zastrzeżone / All rights reserved.
Polityka prywatności DashStudio Progressiva