Opakowanie: wiadro 12 kg
Termin przydatności: 12 miesięcy
Ekstrakt: 49–62°Bx ±2°Bx
Aktywność wodna: 0,86-0,87
Nadzienia owocowe o wszechstronnym zastosowaniu. Stabilne podczas pieczenia i mrożenia.
Używane wewnątrz lub na wierzchu ciasta zachowują swoją jakość, kształt i kolor podczas pieczenia w temperaturze powyżej 200°C przez 15 minut. Nadzienia są wygodne w użyciu: można ja nakładać ręcznie, za pomocą rękawa cukierniczego lub nadziewarek igłowych. Obróbka mechaniczna nie wpływa na właściwości nadzień.
Oferta

Nadzienie jabłkowe z cynamonem

Nadzienie o smaku cytrynowym

Nadzienie o smaku czarnej porzeczki

Nadzienie o smaku kiwi

Nadzienie o smaku malinowym

Nadzienie o smaku morelowym

Nadzienie o smaku pomarańczowym

Nadzienie o smaku truskawkowym

Nadzienie o smaku wiśniowym

Nadzienie wieloowocowe 18% (nietermostabilne)
