polski
polski
Opakowanie: wiadro 12 kg
Termin przydatności: 12 miesięcy
Ekstrakt: 49–62°Bx ±2°Bx
Aktywność wodna: 0,86-0,87

 

Nadzienia owocowe o wszechstronnym zastosowaniu. Stabilne podczas pieczenia i mrożenia.

Używane wewnątrz lub na wierzchu ciasta zachowują swoją jakość, kształt i kolor podczas pieczenia w temperaturze powyżej 200°C przez 15 minut. Nadzienia są wygodne w użyciu: można ja nakładać ręcznie, za pomocą rękawa cukierniczego lub nadziewarek igłowych. Obróbka mechaniczna nie wpływa na właściwości nadzień.

Oferta

 

Wyśmienity smakNasze nadzienia są po prostu pyszne.
TermostabilnośćMożna je wypiekać w temperaturze powyżej 230°C i mrozić, mogą być również stosowane na zimno.
Doskonała konsystencjaUtrzymują nadany kształt, również podczas pieczenia i zamrażania.
WygodaNadzienia są gotowe do użycia, wystarczy nałożyć.
UniwersalnośćNadzień można używać do różnych rodzajów ciast i ciastek, do środka, do przekładania i na wierzch.
PowtarzalnośćNasze produkty zawsze smakują, wyglądają i wypiekają się tak samo.
Długi okres przydatności do spożyciaW odpowiednich warunkach można przechowywać 6-12 miesięcy.
Dbamy o bezpieczeństwo żywnościNadzienia są wolne od sztucznych barwników, alergenów i GMO.
}
ISO PL-EN 22000:2006
Copyright © Kandy 2025. Wszystkie prawa zastrzeżone / All rights reserved.
Polityka prywatności DashStudio Progressiva