Przykłady zastosowań

 

Komponenty dla przemysłu mleczarskiego

Oferujemy szeroką gamę w pełni aseptycznych komponentów owocowych dla przemysłu mleczarskiego dostosowanych do wymagań klienta i przeznaczenia produktu.

Dostarczamy wysokocukrowe wsady owocowe do serków, wsady z dużą ilością owoców do jogurtów oraz wsady na bazie koncentratów i przecierów owocowych do jogurtów pitnych, maślanek i kefirów smakowych. W ofercie posiadamy również wsady typu "light" -bezcukrowe lub o obniżonej zawartości cukru.

alt

Na życzenie klienta możemy przygotować produkty o zróżnicowanych parametrach fizykochemicznych, dodatkowo wzbogacane składnikami prozdrowotnymi.

Najpopularniejsze są tradycyjne polskie smaki: truskawka, malina, wiśnia, owoce leśne i brzoskwinia. Polecamy również wsady waniliowe i o smaku wanilii.

Produkty w naszej stałej ofercie

  • wsady do jogurtów z kawałkami owoców. Standardowe smaki: truskawka, brzoskwinia, malina, owoce lasu, wiśnia.
  • wsady do serków z kawałkami owoców. Standardowe smaki: truskawka, brzoskwinia.
  • wsady do maślanki na przecierach i koncentratach owocowych. Standardowy smak: truskawka.

Prosimy o kontakt w sprawie szczegółów i aktualnych cen.

Opakowania

  • kontenery zwrotne ze stali kwasoodpornej od 300 do 1000 kg
  • worki aseptyczne a 25 kg

ISO PL-EN 22000:2006 RSPO Certificate
Copyright © Kandy 2024. Wszystkie prawa zastrzeżone / All rights reserved.
DashStudio
Progressiva

Copyright © Kandy 2024.
Wszystkie prawa zastrzeżone / All rights reserved.
Realizacja:
Progressiva
Projekt:
DashStudio