Komponenty dla przemysłu lodziarskiego

Wieloletnia współpraca z firmami produkującymi lody pozwoliła nam na dopracowanie smaków owocowych, które doskonale komponują się z bazą lodową.

Oferujemy komponenty stosowane jako polewy na wierzch lodów jak i do mieszania z bazą lodową. Proponujemy zarówno wsady z kawałkami owoców jak i toppingi o homogenicznej konsystencji.

Największą popularnością wśród naszych klientów cieszą się smaki: wiśniowy, truskawkowy i owoców leśnych. W przemyśle lodziarskim można również wykorzystać nasze owoce kandyzowane takie jak wiśnia, śliwka i inne.

Produkty dla przemysłu:

  • polewy do lodów (toppingi) - stosowane na wierzchu, mogą być też mieszane z bazą lodową. Możliwe smaki: truskawka, wiśnia, owoce lasu, jagoda i inne.
  • wsady do lodów z kawałkami owoców - używany w celu osiągnięcia kawałków owoców w gotowym produkcie. Możliwe smaki: wiśnia, malina i inne.

Produkty te są dostępne na zamówienie. Prosimy o kontakt w sprawie szczegółów i aktualnych cen.

Opakowania:

  • kontenery zwrotne ze stali kwasoodpornej 1000 kg
  • worki aseptyczne a 25 kg

Produkty dla lodziarni rzemieślniczych:

  • variegato - do przekładania lodów w kuwetach w celu uzyskania połączeń smakowych oraz do dekoracji.
  • skoncentrowane pasty do lodów - używane w celu nadania bazie lodowej smaku i koloru.

Więcej informacji: www.lauretta.eu/serena


ISO PL-EN 22000:2006
Copyright © Kandy 2021. Wszystkie prawa zastrzeżone / All rights reserved.
DashStudio
Progressiva

Copyright © Kandy 2021. Wszystkie prawa zastrzeżone / All rights reserved.
Realizacja:
Progressiva
Projekt:
DashStudio